Fargefest!

Fargefest!

torsdag 29. mai 2014

Revestreker

Fant malen på reven i bladet "Heirloom Patchwork and Quilting" (kjøpt på Narvesen), og da måtte det bare bli ei ny mappe! Litt morsomt å prøve andre applikasjoner enn  blomster :) 
 
Det brune stoffet er et Jenean Morrison -stoff, du finner flere av hennes stoffer her. Jeg har tatt utgangspunkt i samme mønsteret som de andre toalettmappene (se tutorial), men med en litt "enklere" komposisjon med tanke på stoff.
 
Baksiden er quiltet med en av pyntesømene på min Janome 3000. Maskina er snart 20 år gammel, men for meg er den fortsatt "ny", og den syr like fint som den alltid har gjort. En liten oljedråpe i ny og ne, samt fjerning av støvdotter gjør underverker :)
 
 

 
 
 
...knapper frisker alltid opp!
 

 
 
Synes reven fortjener et nærbilde :) Den ser egentlig ganske fornøyd ut!
 
Det er meldt veldig fint vær for en lang periode her på Levanger, det spørs om syrommet må vike plassen for hagearbeid og altanliv for en stund - men man kan jo tenke ut mange nye syprosjekter mens man myser mot sola, og trekker inn duften fra et blomstrende epletre! 
 
Ønsker alle ei fin helg :)

8 kommentarer:

 1. Jag tycker precis som Dig, att räven är så söt!

  Dollandesign

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! tror nok det blir flere slike "revemapper" :)

   Slett
 2. Jeg tror jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen: Du er så flink og kreativ! Alltid spennende å kikke innom deg:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig kommentar, Siri!
   Denne måneden har ikke vært den mest kreative, det går i rykk og napp, det er uansett artig at vi kan inspirere hverandre :) tror det blir flere revestreker, jeg ble veldig sjarmert av denne figuren!

   Slett
 3. Hei! Kjempesøt rev på det tøffe brune stoffet! Oransje og brunt er lekkert sammen, og toalettmappen din syns jeg er original og kul! Det er meldt fint vær her også, så det er bare å nyte :) Jeg skal ordne meg noe håndsøm, slik at jeg kan kombinere sol og søm! Tusen takk for trivelig kommentar på bloggen min! Kos deg på altanen!

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Liv Aagot!
  Ja, kombinasjonen oransje og brunt minner meg om det glade 70-tall :) Da var jeg lita jente, og gikk i masse brune, oransje, grønne og gule kreasjoner som min mamma sydde til meg! Og det var høy cordfløyelfaktor :) Kos deg i sola med håndsøm - disse dagene må nytes!

  SvarSlett
 5. Å, det var en søt rev! Lekkert stoff i den mappen og de Jenean Morrison-stoffene du linker til var jo så fine. Kribler etter å kjøpe inn noen nye stoffer nå, men må vel kanskje bruke opp litt av det lageret jeg har også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Rannveig :) Ja, jeg har virkelig fått sansen for Jenean Morrison - stoffene, ser ikke bort ifra at lageret får en ny bit eller to fra kolleksjonen hennes om ikke så lenge!

   Slett