Fargefest!

Fargefest!

tirsdag 22. mars 2016


Hei, verden! Hello, world!

Plutselig skjedde det noe med besøkstallene på bloggen min, og den siste uka har vært helt "vill"!
Jeg vet ikke hvor mange besøkende dere er vant til, men når det blir mellom 5 - 700 på en og samme dag, er det i hvert fall utenom det vanlige for min del!
Den siste uka viser 3500 besøkende, og det som er så flott, er at det er fra hele verden! Spania, Brasil, USA, Costa Rica, Venezuela, Argentina, Mexico, Chile, Bali, Ukraina, Marokko, Grønnland, India, Japan, New Zealand...kort sagt - fra alle verdens hjørner, og det er jo fantastisk morsomt!

Og når jeg trykker på "trafikkilder", ser jeg at Pinterest er hovedforklaringen. Her er det opp til flere som har lagt ut, og "pinnet",  oppskriften som jeg lagde for bra akkurat to år siden.

Suddenly something "just happened" with the number of visitors, and the last week became just "hilarious"! I am not used to having 5-700 visitors each day, so therefore I just have to write about it, because it makes me so happy :)
The statistics for the last week shows the number of 3500 visitors, and you are from all over the world! Hello to Spain, Brazil, USA, Costa Rica, Venezuela, Argentina, Chile, Ukraine, Mexico, Marrakech, Japan, India, Japan, New Zealand, Greenland...I think this is just fantastic!

When I trace where you all come from, I can see that Pinterest is the main source and the "explanation" for this sudden explosion of visitors. Many of you have pinned my free tutorial that I posted two years ago:


 
Og linken til oppskriften ( som er gratis), finner du her.
You still find this tutorial (free) here.
 


Det er ingen tvil om at oppskriften har falt i smak, og den har på disse to årene fått 12443 treff! Det er fint å tenke på at mange har sydd lignende mapper, og gjort dem til "sine", og jeg har også mottatt mye fin respons fra de som har prøvd oppskriften. Det gjør meg glad :)
Men - den bloggposten som har fått absolutt flest treff på disse to årene, er den som heter  
"...og noen i blått" And som blue ones!"  Du kan se den her. 
 
During the last two years, this post has been visited 12443 times! I have also received a lot of greetings from people who has tried the tutorial. That makes me happy :)
But - the absolute "top score post", is the one called " "...og noen i blått" And som blue ones!"  (here).This is one of the pictures:
 
 
 
Denne bloggposten har fått hele 46386 treff!
This post has been visited 46386 times!
 
 
Som sagt, det kan hende at flere av dere opererer med slike besøkstall daglig, men jeg synes uansett det er veldig stas når stadig flere, både i og utenfor Norge, oppdager bloggen min, og ikke minst at de gir uttrykk for at de blir inspirert av det jeg lager - for det er jo det som er litt av hensikten med en blogg - at den skal inspirere?
 
 
It might be that a lot of you have such numbers of visitors each day and everytime you make a new post, and you also might think "what is this fuss about?".  But to me this really means a lot! I am glad that people hopefully find some inspiration from what I am doing. And that is the whole point, isnt it - to inspire each other with our blogs?
 
And - it would make me SO HAPPY if some of you foreign visitors from far away could leave just a few words, and maybe also a  picture of your version of my tutorial? Thank you :)
 
 
OG SÅ ET LITE TIPS OM EN MEGET GOD NETTBUTIKK:
I ALSO WANT TO GIVE YOU AN ADRESS TO A VERY GOOD FABRIC WEBSHOP:
 
Jeg er i utgangspunktet en stor tilhenger av gjenbruk og redesign, og spesielt strandveskene mine er laget av stoffer som tidligere har vært for eksempel kjoler eller topper, sydd en gang på 70-tallet:
 
 
I really like to "re-use" retro fabrics that once were skirts, tops etc.30-40 years ago. My beach bags has a lot of those fabrics:
 

 
Dere kan se flere vesker her.
More beach bags here.
 
 
Men, som alle andre har jeg av og til lyst til å kjøpe inn noe nytt, og selv om jeg gjør mitt beste for å holde liv i lokale og nasjonale leverandører, hender det at jeg snubler over nettbutikker som har AKKURAT det stoffet jeg bare MÅ ha...flere som kjenner seg igjen? ;)
Og når det gjelder retrostoffer, kan jeg på det varmeste anbefale denne nettbutikken: SPOONFLOWER i USA. Fine stoffer i utrolig god kvalitet! Disse fikk jeg i posten nå nettopp:
 
But, as everyone else (I suppose), I sometimes want to by something new, and even though I do my best to support the local (and national) fabric shops, I sometimes discover just THAT fabric, and  I GOT TO get it...sounds familiar? ;)
And when it gets to retro fabrics, I really can reccomend this webshop:
SPOONFLOWER, USA. Beautiful fabrics of high quality! I have just received these:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Og til slutt noen kloke ord -  i all vår travelhet:
And finally some wise words - I guess we all feel a bit busy nowadays: 
 
 
Men ikke sitt for lenge, vi skal jo sy litt også!
Dont sit too long, we have some sewing to do!
 
Ha en fortsatt fin påske!
Wish you all a happy easter!
 

 7 kommentarer:

 1. Så gøy med de høye besøkstallene på bloggen din. Mappen er veldig koselig. Har den på pinterst tavlen min, jeg også. Jeg har ikke så mange besøkende på min blogg, og hos meg er det Budapestkaken som topper statistikken. Den har besøk hver dag. Takk for tips om nettbutikk, den vil jeg se innom. Takk for et klokt visdomsord og en viktig påminnelse i en travel hverdag. Ønsker deg en god påske! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Birthe!
   Takk for trivelig hilsen og gode ord :) Ja, jeg måtte nesten "skryte" litt av antall besøkende i den siste tiden, for jeg har ikke hatt slike besøkstall - noen gang! Jeg velger å tro at dette er et blaff, og at det går tilbake til normalen, dvs. mellom 50 - 100 per dag, noen ganger mindre, noen ganger mer. Tror jeg må sjekke ut den Budapestkaken din! Ja, den nettbutikken er bare helt spesiell, og i dag fant jeg ut at de har samme trykket i forskjellige kvaliteter, så det ble plutselig både quiltestoff og jerseystoff (til skjørt) i et herlig løvestoff!
   Ønsker deg også en riktig fin påske, her har vi gitt opp sola, men du verden så trivelig det er på syrommet ;)

   Slett
 2. Så trevligt att många besöker din fina blogg och inspireras av den.Kloka ord och jag instämmer helt. Idag har jag lyssnat till naturen på två härliga promenader,de ger livskvalitet.GLAD PÅSK önskar jag dig.
  Kram Gudrun

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Gudrun!
   Det er alltid så trivelig å høre fra deg! Høres herlig ut med to turer ut i naturen, og nå er det mange fine lyder og høre på - ikke minst fuglene som synger mot våren! Ja, jeg måtte nesten "skryte" litt av besøkstallene den siste tiden. Jeg regner med det normaliserer seg til de vanlige 50-100 treffene per dag, men det er veldig moro når så mange titter innom :) Ønsker deg også en fortsatt fin påske, kos deg med promenader og syprosjekter! Klem

   Slett
 3. Du er en "STOR" kunstner i mine øyner - da er alt sagt !

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for gode ord,tante!
   Det er flott med en slik attest fra nærmeste familie.

   Slett
 4. I tillegg en hilsen fra din tante - dette gikk for fort.

  SvarSlett