Fargefest!

Fargefest!

mandag 12. desember 2016

Hjerteløpere og annen førjulssyssel - og premie fra nrk p1!

Det kan jo av og til være greit og prøve et litt annet design enn bare blomster, og når det nå nærmer seg jul, er det ganske naturlig at hjertene dukker opp. Derfor ble det et par løpere med "lappekant" og hjerte. Enkelt og stilfullt.
 
 
 
 
 
...skulle sikkert ha dampet løperen enda en gang før jeg tok bilde, men måtte selvfølgelig skynde meg før jeg leverte den til en dame, som også måtte skynde seg å sende den av gårde som julegave :)
 
(...veldig som vi må skynde oss i desember!?)
 
 
 
 
 
 
 
 
Sånn ser det ut på sybordet mitt - med flere prosjekt innen rekkevidde. Og pepperkakene er aldri langt unna!
 
 
 
 
 
 
 
 
I mitt forrige blogginnlegg skrev jeg at jeg delte bod med ei trivelig dame som heter Nina. Hun kjøpte noen nisser av meg, og nylig mottok jeg et par bilder av nissene som nå har flyttet inn på hytta deres i Åre. Jeg synes bildene ble så fine, og må nesten vise de fram:
 
 
 
 
 
Litt utradisjonelt fargevalg på luene, men du verden så stilig til de mørke hytteveggene!
Foto: Nina Bakken Bye
 
 
 
Foto: Nina Bakken Bye
 
 
 
Når jeg sitter og sysler utover kveldene, er det nrk P1 som fyller syrommet. Og som sikkert flere av dere har oppdaget, har de en konkurranse i programmet "Kveldsåpent", hvor vi skal gjette på hvilken melodi som spilles baklengs. Her en kveld satt jeg som vanlig og lyttet, og hørte fort hvilken melodi som var kveldens nøtt. Jeg sendte en sms til 1987, og jammen ble navnet mitt lest opp på radioen like etterpå - jeg hadde dermed vunnet en termokopp! Og her er "beviset"- grønn, blank og fin! STAS :)
 
 
 
 
 
 
 
Fia lader opp til flere økter på syrommet, og ønsker alle to - og firbeinte ei riktig så fin adventstid!
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Jeg likte de løperne dine veldig godt! ...og nissene med sorte luer var virkelig stilige! Så heldig du var som vant termokrus. Det er jo supert å ha med seg på syrommet. Ha en fortsatt fin advent!

  SvarSlett
 2. Hei, Birthe! Tusen takk for hyggelig kommentar!Så artig at du likerløperne mine, det er alltid spennende å prøve noe nytt! Termokruset er helt ypperig til lange økter på syrommet :))
  Ei riktig god adventstid ønskes deg også!

  SvarSlett
 3. Hei, Birthe! Tusen takk for hyggelig kommentar!Så artig at du likerløperne mine, det er alltid spennende å prøve noe nytt! Termokruset er helt ypperig til lange økter på syrommet :))
  Ei riktig god adventstid ønskes deg også!

  SvarSlett
 4. Hei! Har akkurat oppdaget siden din, og er så imponert og inspirert! Har kikket på nye og gamle innlegg, og nå bobler det av ideer for mine mange retro-stoffer - og andre stoffer! Kommer til å følge med videre!
  mvh Mariann

  SvarSlett