Fargefest!

Fargefest!

søndag 16. juli 2017

...og hvor blir det av sommeren?

I forrige  blogginnlegg lurte jeg veldig på hvor våren ble av, og nå lurer jeg sannelig på om sommeren rett og slett har hoppet bukk over Midt-Norge? Det har regnet jevnt i ukevis, og sola har bare så vidt sveipet innom i ny og ne. I beste fall to dager på rad.

MEN - aldri så galt osv., for det begredelige været har resultert i mang ei go´stund på syrommet, som igjen har bidratt til at årets kolleksjon av strandvesker ble en realitet :) Jeg har virkelig boltret meg i herlige retrostoffer, og blomsten er selvfølgelig med.

Og sannelig blir bloggen oppdatert i takt med nye kreasjoner også - ikke verst! Måtte det vare.

Her følger en kavalkade av vesker i herlige farger:


 
Veske 1, front
 

 
Veske 1, bakside

 
Veske 1 fra siden
 
 
Er ikke disse fjærkreene herlige? Husker dessverre ikke hvor jeg kjøpte stoffet, må visst gjøre et dypdykk i arkiverte kvitteringer fra div. stoffkjøp...
 
 
 
Veske 2, front

 
Veske 2, fra siden

 
Veske 2, bakside
 
 
 
Veske 3, front
 
 
 
Veske 3, bakside


Veske 3, innerlomme  
Veske 3, fra siden
 
 

 
Veske 3, detalj fra hank
 
 
 
Veske 4, front

 
Veske 4, bakside
 

 
Veske 4, fra siden

 
Veske 4, innerlomme
 

 

Veske 4, detalj
 
 
 
 
Veske 5, front
 

 
Veske 5, bakside

 
Veske 5, fra siden

 
Veske 5, detalj
 
 
 
Veske 6, front (denne er fra i fjor, men "teller" likevel!)

 
Veske 6, bakside

 
Veske 6, fra siden
 

 
Veske 6, detalj
 
 
Og så må man bare boltre seg i og med farger:
 
  
 


 
 
 
 
 
 
 

 
6 stk. veskebunnerSånn, det var nok strandveskene for i år! Førstkommende lørdag tar jeg med min egen strandveske til Mallorca, hvor vi oppsøker samme sted, samme strand og samme hotell som i fjor på Cala Blanca, like ved flotte Palma by. Vi gleder oss!


 
 
Ønsker alle en fortsatt god sommer! Det er for øvrig gode prognoser for Midt-Norge til uka, faktisk 4-5 dager på rad med temperaturer over 20 grader. Hurra!
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Vilka underbara väskor du skapat.Får den regnigaste dag att lysa:-))
  Trevlig semester!!
  Kram Gudrun

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for gode ord, Gudrun!Ja, her må vi virkelig ha noe som lyser opp i regnet. Jeg er glad jeg har en hobby hvor man kan sitte inne når det er ruskevær! Fortsatt god sommer til deg også :)
   Klem fra meg

   Slett
  2. Tusen takk for gode ord, Gudrun!Ja, her må vi virkelig ha noe som lyser opp i regnet. Jeg er glad jeg har en hobby hvor man kan sitte inne når det er ruskevær! Fortsatt god sommer til deg også :)
   Klem fra meg

   Slett
 2. Ja, været her sør har også vært veldig ustabilt med overskya, regn og vind. Tror ikke vi har hatt over 25 grader i fellesferien :) MEN - du har virkelig laget noen nydelige vesker! Så fine - du er god :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for kjempehyggelig hilsen! Du kjente kanskje igjen noen av stoffene :) Ryddet faktisk litt på syrommet i kveld, og begynte faktisk å "bla" litt i julestoffene! Litt tidlig, men jeg gleder meg :)
   Ønsker deg ei fortsatt fin uke!

   Slett