Fargefest!

Fargefest!

søndag 23. februar 2014

En stor takk til dere alle - thank you all!

Jeg er så takknemlig for den varme velkomsten jeg har fått her i bloggenes verden, tusen takk til dere som både kommenterer og  legger meg til på blogglista! En ekstra takk til ei snill dame som heter Siri, som har en herlig blogg som heter Tolgens - hun har anbefalt bloggen min i sitt siste innlegg. Jeg vil også si tusen takk til Rannveig, som med sin flotte blogg Timotei virkelig har gitt meg "timevis" med inspirasjon!

Thank you all for giving me such a warm welcome here in this world of wonderful blogs, I can assure each and everyone of you that I will continue to read and get inspiration from you all, even though I am a bit busy to establish my own page. But - the "worst part" is done, and now I almost regret that I waited so long...please take a look at Tolgens and Timotei, they are two blogs that have inspired me a lot!

Og for å feire at jeg nå er godt i gang, kommer noen bilder av et par retrovesker i friske farger!
To celebrate this good start, I now want to show you a pair of retro-bags!

VESKE 1


Foran
BakVESKE 2
 
 
Foran
 


 
 Bak


Den ene vesken har korte hanker, den andre har lang reim, har enda ikke bestemt for hva som fungerer best...Begge veskene har to utvendige lommer - de røde "lappene" nederst til høyre


 
 Veskene tar utgangspunkt i en av modellene i Lise Bergenes bok "Vesker og bager", men jeg har laget min egen "vri"...

 
ØNSKER DERE ALLE EN FORTSATT FIN SØNDAG!
WISH YOU ALL A NICE SUNDAY!


 

28 kommentarer:

 1. Superfine vesker i skikkelige gladfarger. Disse lyser opp i tilværelsen. Fin blogg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Så glad jeg blir når jeg finner slike hyggelige kommentarer! Ja vet du, det er faktisk sånn at veskene lyser opp - både på syrommet, og i tilværelsen generelt! Blir nok flere av disse - kanskje i grønn/turkis..?

   Slett
 2. Så koselig å finne en ny blogg med friske farger og herlige sydde ting! Jeg kom hit via Siri med bloggen Tolgens. Gleder meg til å følge bloggen din:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Bente! Jeg sitter her på en helt vanlig søndagskveld, og er helt overveldet over responsen på bloggen min - jeg har lest alle de fine kommentarene opptil flere ganger! Tusen takk for at du stakk innom, og for at du liker friske farger :)

   Slett
 3. Velkommen i bloggverdenen! Jeg fant deg også via bloggen Tolgens. Så fine vesker i gladfarger. Vi trenger litt farger nå ! Mange flotte løpere du har sydd også!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Marit! Du er også en av dem som har gjort denne søndagen til en eneste stor fest :) Du verden som jeg koser meg med å lese alle de fine kommentarene, jeg hadde aldri trodd at det skulle bli en sånn respons på bloggen min! Jeg gleder meg til å dele flere fargerike prosjekt med deg og alle de andre trivelige bloggedamene :) Tusen takk for at du stakk innom!

   Slett
 4. Åh, så fine vesker! Herlige stoffer du har brukt. Jeg synes også det er vanskelig å bestemme meg for om det er best med lange eller korte hanker.
  Tusen, tusen takk for fine ord om bloggen min :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Rannveig! Så artig at du liker veskene mine :) Jeg var ganske fornøyd med meg selv da jeg "danderte" epler og appelsiner i forkant, både for å fremheve fargene, men også for å vise faktisk størrelse. Bloggen din fortjener så absolutt både fine ord og hederlig omtale :)

   Slett
 5. Flotte og fargerike vesker du har laget :-)

  SvarSlett
 6. Flotte og fargerike vesker du har laget :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, og tusen takk for fin kommentar! Har sveipet innom bloggen din også - kjempefine ugler :)

   Slett
 7. Gratulerer med fin blogg! Så fargerike og fine sminkepunger, løpere med blomster og ikke minste tøffe vesker!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Liv Aagot! Jeg blir så kjempeglad for responsen på bloggen min, og både du og de andre som har lagt igjen en kommentar bemerker fargebruken på både løpere og vesker. Jeg er veldig glad i klare farger, og synes det er stas at det faller i smak hos flere :) Tusen takk for at du stakk innom, og velkommen tilbake!

   Slett
 8. Så fin blogg.. :-) likte veskene dine kjempegodt, skikkelig kule!
  Det var Siri som hjalp meg i gang også, noe jeg er veldig takknemlig for. Hun er noe for seg selv, altså.. :-)
  Lykke til videre med blogg og sying, titter innom snart igjen ;-)
  Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Ja, dette ble litt av en søndag, jeg har virkelig frydet meg over hver eneste kommentar, og er selvfølgelig veldig takknemllig for drahjelp fra Siri - så flott at hun hjalp deg også! Artig at du liker veskene mine, ser ut til at fargene har "gjort susen" :)
   Tusen takk for at du stakk innom, og velkommen tilbake!

   Slett
 9. Tusen takk for gode ord! Så artig at du har fått mange besøk og mange som kommer til å se innom deg igjen. Det er vel fortjent. Artige vesker. Jeg liker stilen din!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Siri - gjett om det "løsnet" etter at du anbefalte bloggen min i dag, jeg er så utrolig takknemlig! Nesten litt uvirkelig å sitte her og lese kommentarer i "haugevis" fra folk som liker produktene mine - jeg er kjempestolt!!
   Jeg tar det som et kompliment at du liker stilen min ;) ...og gjett om jeg har blitt inspirert til å sy enda mer!! Jeg svever :)

   Slett
 10. Härligt färgstarka tyger som Du sytt Dina två väskor i, tycker jag.
  Det är ju olika modeller av väskor som Du gjort beroende på handtagens längd. Den ena är en väska Du bär i handen och den med längre remmar är ju en axelväska. Så tänker jag i alla fall! Så Du kommer säkert att ha användning för bägge två.

  Dollandesign

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fin kommentar :) Jeg finner helt sikkert en anledning for begge veskene, og jeg har akkurat kuttet stoff til en ny!

   Slett
 11. Å kjekt å se at noen "våger å bruke farger", riktig fine gladvesker dette her:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Trine :) Ja, jeg er veldig glad i farger, og det har da blitt noen friske vesker og punger. Har vært innom bloggen din, du verden så mye fint du lager! Likte løperen fra januar ekstra godt, den hadde nemlig så fine farger ;)

   Slett
 12. Så morsomt ! Flotte farger ! Det må være så spennende å sette ut i livet noe man har gått og ruget på og hatt lyst til lenge. Lykke til ! Kommer til å se innom deg videre. Inga-Britt.

  SvarSlett
 13. Hei, Inga-Britt! Ja, det var ikke fritt for sommerfugler i det "vaset" hvor bloggen ble opprettet, men nå er alt bare stas :) Og litt av en velkomst får man si...! Så koselig at du stakk innom, du er hjertelig velkommen tilbake :)

  SvarSlett
 14. Så morsomt med ny blogg. Jeg synes løperne med blomster var SÅ fine! Lykke til videre med bloggen din.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Toril :) Hyggelig at du stakk innom!

   Slett
 15. Så morsomt med ny blogg. Jeg synes løperne med blomster var SÅ fine! Lykke til videre med bloggen din.

  SvarSlett
 16. Endelig ble du blogger Liv Iren, gratulerer 😃
  Nydelige gladvesker i friske farger, gleder meg til å følge deg 🌹

  Klem fra Sissel

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Sissel! Tusen takk :) Ja, endelig "løsnet" det! Englequilt ligger i lista mi med alle sine flotte produkter - fint at vi kan inspirere hverandre :)
   Klem tilbake

   Slett