Fargefest!

Fargefest!

onsdag 26. februar 2014

Rosatoner på tampen av februar

Begynner å bli "varm i bloggtrøya" nå, og synes det er så utrolig inspirerende med alle gratulasjonene og kommentarene :)  Blir jo så opptatt av alt dette, at jeg nesten ikke får tid til å sy...! Men, her er altså et par toalettmapper jeg sydde for ei lita stund siden, den ene vet jeg ble godt mottatt av ei dame som fikk den i gave på sin 70 års-dag, sprek dame - sprek veske :)

Jeg har sydd den etter egen mal (ca. 20 x 25 cm), flere av dere drar sikkert kjensel på stoffet fra Kaffe Fassett, en fantastisk designer som bruker hele fargeskalaen i sine stoffer og produkter. Du kan lese mer om han her.


 
 16 kommentarer:

 1. Flott blogg og fine arbeider :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk :) Velkommen tilbake!

  SvarSlett
 3. Takk for koselig hilsen på bloggen min, slik at jeg fant deg. Du lager jo også utrolig mye fint:-)
  Lykke til videre med bloggen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Ingrid! Jeg har fulgt bloggen din i lang tid ( har hatt den på "mine favoritter") - det er veldig fint å endelig kunne legge igjen en kommentar hos deg nå som jeg selv har inntatt "blogglandia" :). Du har gitt mye strikkeinspirasjon - jeg gleder meg til å se dine fremtidige produkter!

   Slett
 4. Vilken snygg necessär du sytt. Härliga färger!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Malin! Tusen takk for trivelig kommentar :) og så lærte jeg at det svenske ordet for toalettmappe er "necessär" - kjekt å vite! Velkommen tilbake :)
   Liv Iren

   Slett
 5. Oi, de var skikkelig fine! :-) Kule stoffer, skikkelig knæsje ;-)
  Ha en fin kveld!
  Klem, Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Kristin :)
   Ja vet du, denne kvelden - og dagen - har vært veldig fin! Hyggelige kommentarer og lykkeønskninger gjør at jeg bortimot svever :) Skikkelig "inspirasjonsboost"..!
   Klæm te dæ å :)

   Slett
 6. Jag är väldigt förtjust i tyger från Kaffe Fassette.
  "Mer färg år folket", tycker jag. Det blir man glad av!

  Dollandesign

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig - farger skaper glede! Og det er nettopp fargebruken de fleste har kommentert som noe av det de liker best i bloggen min. Hurra :)

   Slett
 7. så flotte ting du syr! Jeg er også quilter, men med små barn i hus så blir det lettere å dra rundt strikketøyet, men jeg kommer med noen sy prosjekt dann og vann…. ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja, små barn i hus setter premissene for antall minutter bak symaskina :) Da mine to store sønner ( som akkurat nå er hjemme på vinterferie - hurra!) flyttet ut i høst, ble det plutselig veldig god tid på kveldene, og da ble det naturlig å ta fram maskina igjen etter en del års stillstans. Jeg sveipet nettopp innom bloggen din også, du lager jo fantastisk mye fint! Og vi har omtrent "samme katt" - din Stella har akkurat samme farger som min Fia :)
   En fortsatt fin uke ønskes deg også!

   Slett
 8. Flinke Liv Iren:)
  Kjempe fin blogg og nydelig håndarbeid.

  May

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, May :) velkommen innom igjen!

   Slett
 9. Så fine! Ja, Kaffe Fassett har flotte stoffer i de herligste farger. Jeg har noen slike skatter i stoffsamlingen min jeg også. Nesten for fine til å brukes :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) ..drømmen er jo en gang å delta på et Kaffe Fassett - seminar ett eller annet sted i verden, DET hadde vært noe..!! Du har helt rett - disse stoffene er faktisk skatter :)

   Slett