Fargefest!

Fargefest!

onsdag 19. februar 2014

Litt av produksjonen


Det har jo blitt noen av disse lindukene med blomster på, de er selvfølgelig foreviget - og nå kan jeg jo sannelig la bloggen bli et aldri så lite galleri :)
 
Denne er bare såvidt påbegynt, etter bestilling fra ei dame som ønsker blåtoner


Ble nesten litt høststemning i oransje og gule toner
 
Tror faktisk denne quilteteknikken har et eget navn, kanskje noen vet det?

 
Denne duken bringer definitivt bud om VÅR :)

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med blogg! Fant deg via Tolgens.
  Flotte løpere du har sydd!
  Hilsen Oddbjørg (trønder bosatt i Nordland)

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Oddbjørg! Så hyggelig med blogghilsen :) Ja, jeg er rimelig fersk på denne arenaen, og setter så umåtelig pris på drahjelp - fra blant andre Tolgens. Så artig ta du liker løperne, i dag tror jeg den blå blir ferdig. Skal også legge ut et par andre bilder i løpet av dagen, har sydd noen "spreke" vesker :) Takk igjen for at du tok deg tid til en hilsen!

  SvarSlett
 3. De här löparna som Du håller på att sy är så fina, tycker jag. Blommorna är härliga i sin form och Din quiltning är en extra detalj som framhäver blommorna!

  Dollandesign

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Så trivelig med hilsen fra "söta bror" :) Glad for at du liker løperne mine, det blir nok et par til før jeg gir meg!
   Liv Iren

   Slett
 4. Så fine løpere! Er det et mønster fra quiltemagasinet du har brukt som utgangspunkt, bare at der er det sydd brikker? Har veldig lyst til å sy noe lignende og så har jeg et linstoff som jeg tror kan egne seg til bunn. Mulig jeg må herme etter deg litt...:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Rannveig! Er blitt veldig glad i disse løperne jeg også :) Jeg har kun brukt selve sjablongene som utgangspunkt, samt quiltemetoden med å sy "rundt blomstene. I bladet var det sydd brikker. Jeg synes det er kjempeartig at du vil "herme" litt :)

   Slett
 5. This is very pretty, something I'd like to make. I like the strip along the side and the placement of the flowers. Both give it a very modern feel. And the quilting you did around the flowers is the perfect compliment to the design. I like this a lot!

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you so much, Jamie!

   I feel proud when I read your comment, and I would love to see a table runner or two like this made by you too!
   As you can see from my today's "posting" ( don't know if you can say that?), I've finished the blue one. I spend this weekend at our mountain cabin without my sewing machine, but my head is still working with new projects!
   Wish you a nice weekend!

   Slett